2015-2016

En ny säsong är här, du hittar nya modetips för 2016-2017 här.

Precis som tidigare vintrar, tipsar vi på vinterjacka.org även detta år om ett par jackor som vi anser är särskilt prisvärda. Vi ser till rådande trender beträffande färg, form och stil, men tar även med funktionalitet och prislapp i beräkningen. Ambitionen är helt enkelt att ge tips om några av de mest kompletta vinterjackorna för säsongen 2015-2016. Du är mycket varmt välkommen att häng med och ta del av inspirerande vintermode för herr, dam och barn!


SIBERIAN PUFFER

Trevlig kappa i vitt med fuskpäls.
Köp 899 :-

Boomerang Alexandra

Boomerang Alexandra är en äkta klassiker.  Grym passform och goda värmeegenskaper gör denna till en av vinterns stora favoriter.
Köp 5000 :-

Svea Miss Smith

Fräsch kappa från Svea i rosa.
Köp 3 299:-

Long Bear Parajumpers

ång, skönt och riktigt varm vinterjacka från populära varumärket Parajumpers
Köp 8 499:-

MOUNTAINEER JACKET


Senaste designen från Canda Goose. Fodrad herr jacka perfekt för vintern.
Köp 7299 :-

Right Hand

Right hand parajumpers passar både yngre och äldre män.
Köp 8999 :-

Desteron Deeluxe

Fodrad herrdunjacka med fräcka tryck.
Köp 1098 :-

Nelly Dam 2015

Läcker kappa med fuskpäls till överkomligt pris.
Köp 995 :-

Dunjacka Eskimå


VStorsäljaren är tillbaka. Eskimå är försäljningsmässigt en av de mest populära vinterjackorna i Sverige de senaste åren. Modellen är kort och välfodrad med huva. Materialet är både vind- och vätskeavvisande. Finns i färgerna svart, vit, blå, röd, grön mfl.
Köp 1999 :-

Inger W Parkas

Trevlig röd parkas
Köp 999 :-

Didriksons Hamres

Jacka för barn från Didriksons
Köp 545 :-

Hamres Amaranth

Jacka för barn från Didriksons
Köp 545 :-

Årets Vintermode

Det är knappast en högoddsare att tippa svart som den vanligaste färgen på jackor under vintern 2015-2016. Inte minst i de nordiska länderna har mörka färger alternativt vita eller gråa nyanser nästan helt kommit att dominera vintermodet de senaste åren. Att färgskalan i hög grad innehar att det främst är jackmodellerna och designen som varierar från år till år.

Årets vintermode 2015-2016 innehåller dock ett par färgglimtar; blått, rött och ljusbrunt är färger som kommer att synas på gator och torg när den första snön lagt sig. Den populäraste vinterjackan är någon form av lång eller halvlång kappa eller rock. Trenden med en värmande päls håller i sig och många parkas är försedda med päls.


 

Se tidigare tips på vinterjackor 2011-2015