Mode 2012-2013

Det börjar gå mot kallare tider. Det betyder att det är dags att kolla in säsongs trender för för en ny säsong. Vi guidar dig runt bland vinterns hetaste jackor. Nu har vi uppdaterat vår sida med årets vintetrjackor 2013-2014!

Årets färgpalett är ovanligt varierad, vinterjackor för säsongen 2012-2013 säljs i fler ljusa färger än tidigare. I år är jackor i rosa, rött, blått och lila trendigt. Svart och vitt fungerar som alltid, liksom andra mörkare färger som brunt och naturgrönt.

Klassiska märkesjackor

Det finns ett antal varumärken som alltid är mode så även säsongen 2012-2013. Nedan finner du våra främsta favoriter bland märkesjackor eftersom de är både snygga, varma och ändamålsenliga.

Canda Goose Dunjackor 2012-2013

Originalet har visat sig vara svårslaget, år efter år har Canada Goose levt upp till de högt ställda förväntningarna. Vill du ha en bekväm och varm vinterjacka som håller i många år, bör du kolla in Canda Goose märkesjackor. Nu finns det fler modeller än någonsin tidigare att välja på.

Fjällräven – Greenland Winter jacket

Klassiska svenska varumärket Fjällräven har ett gott rykte när det handlar om jackor av olika slag. Många har Fjällräven vinterjackor som sin absoluta favorit. Som alltid erbjuder man ett antal riktigt snygga och smalt skurna damjackor med extrem tålighet och isoleringsförmåga. Greenland Winter jacket är gjord i det patenterade G-1000 materialet, ett allsidigt material framtaget av Fjällräven. Om du inte tror att Greenland vinterjackan är tillräcklig, föreslår vi att du kollar in Fjällraven Nuuk parka, den håller garanterat dig varm också de kallaste vinterdagarna.

 Boomerang Alexandra

Flera år i rad har Alexandra dunjacka från Bommerang varit en av de mest sålda vinterjackorna. Så blir det sannolikt även i år och 2013. Bommerang Alexandra har nämligen lyckats kombinera stilfullhet med maximal värme på ett närmast unikt vis. Hos Johnells hittar denna vinterjacka och många andra snygga märkesjackor.

Stiliga vinterjackor

Ett exempel på en riktigt snygg herrjacka avsedd för vinterbruk är Dr Denim Lance Jacket – Grey Herringbone. Jackan har dubbelknäppning och är rak i formen.  Fiskbensmönstrat tyg är högsta mode under 2012-2013. Materialet används framförallt för modeller av halvlånga jackor.

Snygga kappor för både höst och vinter

En påtaglig trend för vintersäsongen är kappor och vinterrockar, många jackor är nämligen halvlånga och inspirerade av klassiska Trenchcoats.  För både damer och herrar är det övervägande raka modeller som gäller.Vinterkappor är heta i år. En av de främsta trenderna bland vinterjackor 2012-2013 för både herr och dam är rockar inspirerade av klassiska trenchcoats. Denna typen av kraftfull vinterrock används ursprungligen av den brittiska armén under första världskriget, efter krigets slut såldes jackan till allmänheten med stor framgång.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *