2011-2012

Detta är ett gammalt modetips från säsongen 2011-2012. Du hittar det senaste vintermodet i toppmenyn ovan.

Svårt att välja vinterjacka eller saknar du inspiration? Här har vi samlat några av de bästa vinterjackorna säsongen 2011 och 2012 har att erbjuda på ett och samma ställe. Läs om årets heta trender för varma ytterkläder och få hjälp att hitta butikerna som säljer alla snygga, sköna och prisvärda vinterjackor.

Årets färger är rött, blått och olivgrön några andra färger som självfallet alltid funkar är svart, vitt och grått. Säsongen 2011/2012 spås parka vinterjackorna dominera stort, glansiga och vaxiga dunjackor är precis som förra året också moderiktiga. Vill du vara riktigt trendig bör du emellertid satsa på någon form av päls.

Canada Goose Expedition Parka Dam/Herr

Canada Goose Parka

Sedan 2000-talets början är Canada Goose den populäraste märkesjackan i Sverige. Den omåttligt populära modellen Canada Goose Expedition Parka är lika snygg som den är skön. Den klassiska Expeditions parkan kommer, vågar vi utlova, hålla dig varm hela vintersäsongen 2011/2012. Dessvärre florerar det en mängd oäkta vinterjackor och framförallt Canada Goose jackor på nätet, vi rekommenderar dig därför att alltid handla enbart genom etablerade och välkända återförsäljare.

Här hittar du mer information om butiker som säljer Canada Goose jackor.

Woolrich Artic Parka

Woolrich ser till att leverera också 2011 och 2012, inte minst genom den fortsatta försäljningen av den klassiskt snygg Artic Parka. Märket Woolrich har länge arbetat i skuggan av den otroligt populära märket canadian Goose, detta trots att Woolrich varit verksamma inom braschen sedan 1830-talet.
De senaste åren har emellertid Woolrich jackor kommit att uppskattas för dess stilrenhet och goda hållbarhet. Vi vill också slå ett slag för Woolrich Artic Parka som vi anser är ett av vinterns bästa köpa.

Mountain Works vinterjackor

Alla damer som letar efter en varm men snygg vinterjacka, kan sluta leta nu. Vill du bli riktigt varm är inte päls svaret, istället vill vi uppmana alla frusna att kolla in Mountain Works vinterjackor. I Mountain Works sortiment hittar du ett antal ”traditonella” parka samt vår favorit Mountain Works Foxy Lady Coat.

Serious Sally – Marmoth 78 Jacket

En av våra största favoriter inför vinterhalvåret 2011/2012 är Serious Sally och deras fantastiskt fina vinterjacka Marmoth 78. Men se till att välja en storlek mindre eftersom modellen är naturligt stor i storlekarna.

Adrian Hammond – Chamonix Expedition Jacket

Årets hetaste vinterjacka från Adrian Hammond heter Chamonix Expedition. Vinterjackan är försedd med en vaxiga yta som skapar en härlig glans och gör att du utmärker dig från mängden. Chamonix Expedition jackan har den rätta stilen för badboy-looken 2011/2012.


D.brand Eskimå

En helt underbar jacka finner du i D.brand Eskimå som finns i en mängd olika färger. Eskimå är en fylld dunjacka bestående av 90% dun och 10% fjädrar. D.brand har i och med Eskimå-modellen lyckats med konsstycket att tillverka en serie trendiga, varma och sköna vinterjackor.
Köp D.brand Eskimå jackan här
D.brand Igloo

Igloo är en mycket enkel men snygg modell av märket D.brand. Den fodrade jackan Igloo kommer i färgerna röd, svart, brun och olivgrön. Igloo är en sportig vinterjacka med huva, mycket komfertabel och lätt att trivas i. D.brand

Räcker inte pengar till? Kolla då in säsongens billigaste vinterjackor för dig med lite stålar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *