Vintermode 2016-2017


Våra årliga tips på snygga vinterjackor är en uppskattad del på vår sajt. Nu har det äntligen blivit dags att presentera lite nytt fräscht vintermode för säsongen 2016-2017. Som vanligt har vi försökt ta fram en bra mix mellan jackor för herr, dam och barn i olika prisklasser.


Parajumpers Longbear

Sannolikt kräver Parajumpers egentligen inte en introduktion. Bolaget bakom de riktigt varma dunjackorna har sedan ett par år etalberat sig som ett världsledande varumärke. Longbear är en riktigt härlig Parajumper rock för damer. Stoppningen består av 90% Dun och 10% fjäder. Passformen är normal rak. Två generösa fickor på framsidan av jackan gör det enkelt att förvara ev. mössa och handskar.
Köp 9199 :-

Boomerang Alexandra

Boomerang Alexandra är en äkta klassiker.  Grym passform och goda värmeegenskaper gör denna till en av vinterns stora favoriter.
Köp 5499 :-

rock från J.Lindeberg


Köp 5000:-

J.Lindberg Bailey 56


En snygg vardagsjacka för höst och vinter för män. J.Lindbergs modell BAILEY 56 STRUCTURED POLY JACKET finns i tre olika färger. Justerbar passform med knappar i sidorna. Utsida och foder tillverkat i polyester.
Köp 2800 :-

Barbour Enduro


Visserligen kan Enduro inte mäta sig med de varmaste vinterjackorna men utseendemässigt levererar Barbour mycket trevliga klassiska jackor. Material yttertyg & fyllning är 100% polyester. Material foder 100% polyamid.
Köp 2999 :-

PPS N3B Alpha Industries

Om du är ute efter en vinterjacka som syns och sticker ut från den gråa massan, är PPS N3B jacka från Alpha Industries ett riktigt tufft ytterplagg. Jackan har två fickor med ficklock och två fickor med zip samt en liten ficka på ena ärmen. Huvan är försedd med en läcker fuskpäls.
Köp 2 899 :-

Fjällräven Greenland

Se till att lägga vantarna på en av nordens mest populära vinterjackor: Fjällräven Greenland. Prefekt för dig som vill hålla värmen och kunna använda ytterplagget vid alla väderslag. Fyllning 80% gåsdun, 20% fjäder.
Köp 4495 :-

Beam easy RockandBlue


Köp 2499 :-

Dunjacka Eskimå


Storsäljaren har varit med på vår lista varje år sedan starten. Men så är Eskimå  försäljningsmässigt en av de mest populära vinterjackorna i Sverige de senaste åren. Modellen är kort och fodrad med huva. Materialet är både vind- och vätskeavvisande. Finns i färgerna svart, vit, blå, röd, grön mfl.
Köp 1999 :-

Ms Nations Sport Parka


Köp 2206 :-

Barbour Ladies

Snygg klassisk brittisk vinterjacka från Barbour. Håll värmen oavsett gradtal.
Köp 3 795 :-

Canada Goose

Original Canada Goose parka
Köp 6890 :-

Kolla in vackra damkappor för höst och vinter 2016-2017 hos:

För billiga jackor runt 1000 lappen besök:

  1. Ellos
  2. Halens
  3. Sportshopen

Årets Vintermode

Dunjackor, vinterjackor med pälskragar och stilriktiga quiltade rockar är några av de vanligaste modellerna i år. Färgerna är i huvudsak mörka grå och svarta, men även blått, ljus brunt och rött är färger som funkar fint denna vinter. Vissa nyanser av gult, lilla och grönt fungerar för modiga kvinnor som vill sticka ut. Herrmodet är striktare och det är i huvudsak en klassisk stil som gäller.

Självklart är det upp till dig om du vill följa vintermodet eller skapa dig en helt egen unik stil. Glöm inte heller bort att jackan faktiskt även skall hålla dig varm och torr! Bästa tipset för att hitta funktionella vinterjackor är att välja en modell från ett etablerat varumärke hos en outdoor butik.


 

Se tidigare tips på vinterjackor 2011-2016