Det är trendigt med skinnjackor igen

Vilka jackor gäller under vår och sommar 2012?

Vi befinner oss en bra bit in på vårkanten och de flesta som planerar att köpa en vårjacka har förmodligen redan sett till att införskaffa en sådan. Men kanske finns det en och annan där ute i stugorna som inte hittat eller lyckats bestämma sig för vilken typ av jacka de skall satsa på i år.

Vad du alltid bör börja med att göra, är att tänka igenom vad du kräver av din jacka, skall den vara tunn, regnskyddad, ha material som andas eller är det viktigast att den är snygg? Fundera ett slag på detta innan du börjar leta efter en modejacka som passar dig och din kropp.

Flera olika stilar att välja mellan

2012 är mångfaldens år, det är verkligen påtagligt hur det är väldigt många olika stilar och moden som trängs och samsas med varandra på en och samma gång. Några av de mest tongivande trenderna är ändå följande:

Det är trendigt med skinnjackor igenJeansjackan

Det var inte så länge sedan jackor i jeans var i de närmaste fullständigt uträknade, nu är den tillbaka med allvar. Jeansjackor är i första hand ett vardagsplagg men passar även att använda vid grillkvällar och opretentiösa sammankomster.

Trenchcoat

Den som eftersöker lite mer klassisk klass och stil, bör överväga att satsa på en Trenchcoat. Av naturliga skäl lämpar sig inte trenchcoats särskilt väl under riktigt varma dagar, men den kommer till sin fulla rätt under vår- och sommardagar med regn.

Kortare jackor

Olika typer av kortjackor är trendigt, en snygg skinnjacka är förmodligen det säkraste köpet för den som önskar en jacka som kan bäras vid alla tillfällen.

För fler tips och vidare läsning rekommenderar vi följande artikel:

http://artikelservice.se/arets-modejackor-2012/

Lite längre fram på sommaren då vi närmar oss hösten kommer vi att skriva om den kommande säsongens mode vad gäller vinterjackor, så håll utkik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *