Vi hälsar Zoovillage, MQ och Stadium välkomna till sidan!

Vinterjacka.org växer. Tre nya partners har precis anslutit till vår sida och vi vill passa på att hälsa dem varmt välkomna. Namnen på de tre för de flesta av oss välkända butikerna är Zoovillage, MQ och Stadium och vi är naturligtvis stolta att få representera dem på vår sida. Att vi utökar med ytterligare tre butiker är ett naturligt steg i den satsning vi gör inför vintersäsongen 2013-2014.

Zoovillage butikslogo
Zoovillage är en välkänd nätbutik som funnits i över 10 år. Affärskoncept är att sälja streetkläder till unga män och kvinnor. Läs mer om butiken.

mq-logo

MQ är en trendaffär för alla människor. Humana priser och flera unika varumärken att välja mellan. Läs mer om butiken.

stadium-logo

Stadium är en uppskattad sportbutik som numera även finns online. Välj mellan mängder av prisvärda friluftskläder i alla prisklasser. Läs mer om butiken.

Vi har även passat på att byta ut våra populära jackor som ni hittar högst upp på första sidan. Håll utkik, för snart kommer vi även att uppdatera er med en sida om årets nya modejackor. Inom kort kommer du även hitta tips på vinterjackor som kostar under 1000 kr. Så det finns mycket att se fram emot de kommande månaderna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *