Varm i vinter under 1000-lappen – Tips billiga jackor

Många vinterjackor kostar en hel del och vi är väl medvetna om att inte alla har råda att lägga tusentals kronor på ett plagg.  Därför har vi valt ut ett gäng riktigt billiga jackor för fattiga, studenter och ungdomar utan att göra avkall på kvalitet eller design.De vinterjackor vi listar här kostade under 1000 kr då vi besökte webbutikerna, vi kan inte garantera att denna prissättning stämmer under hela säsongen.  Vi kommer även försöka att uppdatera sidan med nya fynd allt eftersom.

Bubblerooms svarta dunjacka är beviset på att en vinterjacka inte behöver kosta så mycket för att vara snygg!

Svart dunjacka

Dunjacka svart. Härligt glansig och med kort passform. Flera storlekar.

Mer info / Köp 599 kr

Solid Daylin

Trevlig mörk herrvinterjacka i ull och polyester. Halvlång rak modell. Snygg schackrutig flerfärgad fodring invändigt. Två stora fickor, dragkedja samt knappar på framsidan.

Mer info / Köp 899 kr

Gianna Parka Mermaid

Äntligen en tuff vinterparka som inte kostar skjortan. Är inte det tjockaste plagget på marknaden men kan med fördel kombineras med en tjockare ylle-tröja. Yttertyg i bomull/viskos med skinnimitations ärmar i polyester. Halvlång kappa med huva.

Mer info / Köp 699 kr

Leah parkas blå

Jeane Blush skapar läckra parkas för damer. Den här finns i blått och svart. Modellen är halvlång med huva och konstpäls detaljer. Normala storlekar.

Mer info / Köp 995 kr

Zalando Jackets

Hos Zalando hittar du mängder av märkesjackor för under 1000 kr. Här kommer ett par exempel:

JYOUR TURN Parkas. Halvlång svart vinterparka med kapuschong

Mer info / Köp 999 kr

Fler tips på hur du hittar billiga jackor

Tänk på att det kan finnas extra erbjudanden som gör att du får extra rabatt på dina köp. Ett flertal nätbutiker brukar regelbundet dela ut rabattkoder som ger ett visst avdrag på totalkostnaden. Du hittar oftast dessa erbjudanden direkt på vår framsida.

Om du har möjlighet bör du se till att avvakta till dess att utförsäljningen är igång. Gör du de kan du ofta handla exakt samma vara fast med 40-80% rabatt.

Väljer du att handla begagnade vinterjackor genom Tradera eller Blocket kan du spara mycket pengar. Faktum är att många av de jackor som säljs där knappt är använda vilket gör att du får väldigt mycket för dina pengar. På tradera hittar du massor med plagg för under 1000 kr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *