Svarta listan – butiker som säljer fake jackor och förfalskningar

Piratkopiering är inte enbart ett gissel som drabbar storföretag och näringsidkare, också konsumenter luras att betala stora pengar för varor i tron att det rör sig om äkta varumärken.  Försäljning av förfalskningar av vinterjackor så kallade fake jackor, är inte något nytt fenomen. Redan ifjol rapporterade vi här på vinterjacka.org om hur antalet falska vinterjackor ökade.  Inför denna säsong befaras denna tendens fortsätta.

För att du som kund skall slippa bli lurad och köpa en förfalskning, har vi bestämt att oss för att skapa en Svarta listan för butiker som bedriver försäljning av fake jackor via internet.  Mer eller mindre ständigt startas nya webbplatser med ”webbutiker” och framförallt inför vintersäsongen är bedragare särskilt aktiva. Om du känner till fler sidor som säljer förfalskningar av jackor, är du väldigt välkommen att lämna en kommentar med dessa uppgifter, så uppdaterar vi vår lista fortlöpande.

Webbplatser och butiker på svarta listan

De här sidorna är placerade på den svarta listan eftersom de säljer förfalskningar av kända varumärken. Undvik att handla fake jackor genom att undvika dessa webbutiker.
www.jackorisverige.com
www.kopjackoronline.com
www.kopajacka.com
www.parkasweden.com

Canada Goose falska jackor

www.canadagoosehome.se
www.canadagoosedk-2012.org
canadagoosejacka.webeden.net
canadagooseoutlet0.webeden.net/
goosejackor.se
www.canadagoosejackor.se
www.canadagoose-jackor.com
www.kopagooseonline.com/
www.canadagoosebilligtjacka.com
wwww.canadagooseoutlet.se
www.canadagoosejackaoutletrea.com

Moncler fake

www.monclerjackoronline.com
www.moncler-norge.net

North Face fake jackor

northfacejackor.com/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *