Parajumpers jackor med inspiration från Alaska

Höst-/Vinterjacka från Parajumpers

pjs logoItalienska varumärken har rykte om sig att hålla hög kvalitet, därför är det knappast förvånande att Parajumpers vinterjacka (förkortat PJS) har ett gott anseende världen över. Företaget har låtit sig inspireras av klassiska dunjackor som fallskärmsjägare och polarutforskare använt på Alaska sedan andra världskriget. Idag är man det kanske hetaste varumärket på marknaden vad gäller vinterjackor.

Från den ursprungliga prototypen har Parajumpers utvecklat en modern märkesjacka som både håller värmen extremt väl ute i naturen och samtidigt passar in i urbana miljöer. Parajumpers har namngivit modellerna Alisee, Denali, Gobi och Kodiak efter välkända farliga uppdrag där fallskärmsjägare riskerat sina liv.

Hemligheten bakom framgångskonceptet

För Parajumpers vinterjackor är helheten viktig. Det räcker inte att bara producera hållbara och varma vinterjackor, de skall även vara vackra att titta på. Dunen i jackorna håller absolut världsklass där kvaliteten mäts med pedantisk noggrannhet.

Bakom succén finner vi designern och trendsättaren Massimo Rossetti som tidigare bland annat arbetat med Diesel, Woolrich, Valentino och Barbour.

Parajumpers utmärker sig genom att använda äkta päls kring kragar och kapuschonger.  Annars är det förmodligen detaljrikedomen som är mest iögonfallande, där jackornas utsida är täkt med små smarta funktioner och designdetaljer.

Populära parajumpers jackor

Varje säsong tillkommer nya modeller då Parajumpers lanserar sin kollektion, men ett par jackor återkommer år efter år.

Parajumpers Kodiak

Riktigt läcker Parajumpers kvalitets dunjacka. Med denna vinterjacka kommer vintern känns varm. Modellen är lång med löstagbart foder och päls.

Mer info

Parajumpers Doris

Doris är en behaglig vinterjacka för dig som kräver maximal värme utan att ge avkall på din rörlighet. Signifikativt för Parajumpers Doris är ett klassiskt utförande, rak modell, avskalade detaljer och en jacka som är fjäderlätt. Tillverkningsmaterialen är följande: Stoppning 10% dunfjädar, yttermaterial i polyester samt en äkta pälskrage.

Mer info

 

Kort om företaget

Företaget Parajumpers har sedan grundandet haft sin bas i Italien men idag är man ett internationellt bolag, med distribution och showrooms över hela världen.  Bolagets huvudkotor ligger beläget i Treviso, Italien. Precis som flera andra klädtillverkare har man drabbats hårt av plagiering,  om du vill stödja Parajumpers och försäkra dig om att jackan du köper är äkta, rekommenderar vi dig att endast handla från 100% tillförlitliga återförsäljare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *