North Face jackor – komfortabla och snygga vinterjackor av hög kvalitet!

North Face är ett märke nära förknippat med vinterjackor, och inte utan anledning. Företaget North Face tillverkar läckra och sköna jackor för människor i alla åldrar och av fantastisk kvalitet. De är varma men samtidigt bekväma att bära, vad mer kan man önska sig av en vinterjacka? North Face har sedan ett par år tillbaka i tiden definitivt erkänts som ett varumärke att räkna med och inte minst jackorna åtmäts idag hög status i modevärlden.

Här hittar du butikerna som säljer North Face jackor

Prismässigt tillhör North Face varken de dyraste eller de billigaste jackorna. Men om man räknar med vinterjackornas hållbarhet i prisekvationen är North Face produkter att betrakta som både billiga och mycket prisvärda. Dessutom lär knappast North Face jackor bli omoderna inom de närmaste åren. Nedan finner du några North Face bästa och mest uppskattade ytterplagg.

Himalayan Parka

The North Face Himalayan Parka

En av North face populäraste modeller är Himalayan Parka. Jackan är en hybrid mellan en parka och en dunjacka. Denna underbara vinterjacka är vindtät, vattentät och har ett yttertyg som andas. Eftersom North Face Himalayan Parka dessutom är stoppad med högkvalitativt och isolerande ungerskt gåsdun är den också garanterat varm och behaglig också under årets kallaste dagar.

För att maximera tätheten och isoleringsförmågan har Himalayan Parka modellen minimalt med sömmar, istället har stora delar av jackan “svetsats ihop” med hjälp av The North Face patenterade Laminated Baffel Technology. Det fåtal sömmar och blixtlås som ändå existerar på vinterjackan har tätats ytterst noggrant, så att ingen väta kan tränga in i plagget.

Mcmurdo Parka

North Face med pälskrage

North Face vinterjackor med päls krage finns i flera olika utformningar och modeller. Gemensamt för dem alla är att de är försedda med HyVent membran, vilket gör dem varma och vatten- och vindtät precis som North Face dunjackor.

North Face Mcmurdo Parka är en av de vanligaste modellerna på marknaden. Mcmurdo är en läcker jacka, som är enkel att känna sig bekväm i, utan risk att frysa. Denna modell är precis som flera av North Face övriga parkas försedda med en huva med pälskrage. Huvan är också oftast avtagbar på The North Face jackor, vilket är en trevlig funktion.

North Face Dunjackor

North Face blå dunjacka

Den som någon gång provat en North Face dunjacka, har säkert förvånats över hur lätt den egentligen är. Förutom att vara lätt, är den också varm. Dessutom är rörligheten god i dunjackan precis som i North Face övriga produkter. Jämfört jackor från andra tillverkare som ofta får en att känna sig lite som en robot eller pingvin, gör en dunjacka från North Face att du känner dig lätt som en fjäder. Kanske inte så konstigt eftersom jackan är fylld med mängder av små fjädrar därav namnet dunjacka.

Dunjackor av märket North Face är både vind- och vattentäta, vilket garanterat uppskattas blöta, kyliga och blåsiga dagar. Utmärkande för dessa jackor är också den blanka och snygga ytan som, bortsett från den goda kvaliten, förmodligen är den främsta bidragande faktorn till att modellen är så populär jacka.

North Face 2 i 1 vinterjacka

North Face 2 i 1 med fleece

Ett ögonblick av genialitet, med North Face 2 i 1 jackor kan du med enkelhet reglera hur varmt det ska vara. Denna vinterjacka består dels av en ytterjacka tillverkad i ett kraftfult material av sedvanlig North Face kvalitet samt av en värmande och skön fleece-del. Jackan är precis som alla andra North Face jackor, vind-och vattentät och andas så att de är bekväma att bära.

Nuptse

North Face Nuptse Jackan är en riktig klassiker. Den är vida känd och omtyckt inte minst för dess goda isolerande förmåga, lätthet och komprimerade utförande. Några kändisar som burit Nuptse jackor från North Face är Clapton, Fugees, Brad Pitt och Julia Roberts. Modellen finns i både som jacka och som väst.

Ett par andra uppskattade modeller på jackor från North Face är:

  • Down Triclimate
  • Gotham
  • Nebula
  • Metropolis parka
  • Redpoint Optimus jacka och vest
  • Sabertooth Parka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *