Nelly

Klädbutiken Nelly har sålt kläder och accessoarer på nätet sedan 2004. I Nellys butiker hittar du jackor, kappor, byxor, väskor, smycken och klockor från välkända och uppskattade varumärken.
Företaget är en del av koncernen CDON Group där även andra webbutiker som Heppo, LinusLotta, Gymgrossisten och Bodystore ingår.
till butiken
Hos Nelly hittar du de absolut senaste i modeväg till överkomliga priser. Nelly erbjuder ett stort urval av både vanliga ofodrade jackor och av varma välfodrade vinterjackor. Om du tröttnat på utbudet på stan är Nelly.com det perfekta alternativt, gå in på deras sida låt dig inspireras och shoppa kläderna som gör att du syns.

Köpvillkor
För att få köpa från Nelly krävs det att du är över 18år alternativ har målsmans godkännande. Betalning sker med bankkort eller postförskott. Stundtals erbjuder Nelly även ”köp nu, betala senare” varianter, för den som har lite snålt med pengar för stunden.

Frakt och leverans
Frifrakt vid beställning på mer än 500kr. Angiven leverans tid är 1-3 dagar för kontokort och faktura beställningar samt 2-5 dagar om du väljer att betala med postförskott.
För ej uthämtat packet debiteras du 249 kr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *