Handla fraktfritt i våra nya butiker

Kanske har du redan noterat att det tillkommit ett antal nya butiker i vår databas med klädbutiker, om så inte är fallet vill vi introducera några våra senaste samarbetspartners lite kortfattat.

Vi är är glada och stolta att nu även ha butikerna Jack & Jones, Vera Moda, Selected, Name It, Only och Seglarshoppen i vårt butiksregister. Det första fem butikerna är välkända butiker tillika uppskattade varumärken, som dessutom ingår i samma klädkedja.

Vera Moda kräver egentligen ingen vidare introduktion, men hos Vera Moda hittar du stilrena och snygga damkläder för kvinnor i alla åldrar.Name it är ett populärt märke på barnkläder och name its egen webbutik gör ingen besviken. Härliga barnkläder i fina färger och utformningar.NIO Image Banner 300 x 250

Jack & Jones är kända för att leverera grymma kläder avsedda för killar och män, man har dessutom fixat till sin webbshop nyligen så att den är fräschare och mer funktionell än någonsin tidigare.JJ Image Banner 300 x 250

Seglarshoppen är en webbutik som inriktat sig på att sälja seglarkläder, just nu hittar du bland annat vinterjackor från varumärken som Henri Lloyd i deras butik.

OBS! Just nu erbjuder alla dessa butiker fri frakt vid köp! (detta erbjudande gäller ej segelshoppen)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *