Fjällräven jackor – hantverk, funktionalitet och design

Fjällräven tillverkar några av våra mest populära vinterjackor. Kända för ett gediget hantverk, funktionalitet och en tidlös design, har Fjällräven vunnit en särskild plats i det svenska folkets hjärtan. Den första fjällräven jackan tillverkades redan 1968 och namngavs efter en lyckosam expedition till Grönland. Fjällrävens gröndlandsjacka är en av företagets bäst säljande produkter tillsammans med rävenjackan. De är lätta att känna igen, genom deras karakteristiska utseende, halvlånga, diskreta och försedda med ett flertal fickor. Jackor av märket Fjällräven tillverkas huvudsakligen av en extremt hållbar textilväv, bestående av en bladning av polyester och bomull.

Fjällräven är ett klassiskt varumärke, särskilt känt för sina berömda ryggsäckar, skidjackor och ytterplagg. Sedan företags starten på 60-talet har företaget genomgått en ständig utveckling för att skapa de bästa möjliga produkterna. Fjällräven grundades av Åke Nordin som sett till att tillverkningen håller högsta möjliga kvalitet. Materialen som används vid produktion är noggrant testade för att ge kunderna bästa möjliga vara. Oberoende av om du letar efter en funktionell jacka för att hålla dig varm under en polarexpedition, eller en fritidsjacka att använda vid fiske, eller ett ytterplagg för vardagsbruk erbjuder Fjällräven hållbara och stabila ytterkläder som lämpar sig för livets alla situationer. Eftersom det finns ett stort antal Fjällräven modeller att välja mellan är förutsättningarna för att du skall hitta en vinterjacka som passar just dig väldigt goda.

Kläder från Fjällräven hittar du lättast i friluftsbutiker eller outdoor-affärer. En sådan butik online som säljer jackor av detta märke är är Outnet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *