Fem vinterjackor för dig med tight budget

Dåligt med pengar just nu? I regel är vinterjackor ganska dyra köp, men det finns undantag. Vi har hittat fem billiga jackor som håller dig både varm och torr utan att gräva stora hål i din plånbok. Vi har uppdaterat! Här hittar du årets billigaste jackor.

 

 

 

 
Lennox Jacka från RAW EDGE

Raw Edge jacka i svart

Raw Edge må vara ett relativt okänt märke men göra snygga jackor kan dem garanterat. Med trendig design och ett fördelaktigt pris är Raw Edges Lennox en given succé bland säsongens vinterjackor 2011/2012. Jackan har en fodrad och avtagbar pälshuva och plagget är tillverkad av nylon och fodrad med polyester. Modellen Lennox finns i färgerna Svar och Navy. Av Nelly.com får jackan betyget 4/5 vad gäller förmåga att bibehålla värme.

till butiken

Ca pris 1395:-

Stephanie Jacket från Rut m.fl.

Stephanie jacka

En jacka som ser ut att kunna kosta många gånger mer än vad den gör är Stephanie från Rut m.fl. klädtillverkaren Rut m.fl. lever verkligen upp till sin slogan ”Fashion you afford to love”.

Höst- och vinterjackan Stephanie är inte bara lyxigt snygg den är även förvånadsvärt varm med tanke på det låga priset.

till butiken

Ca pris 799:-

Shine vadderad jacka

Shine dunjacka

Enkel men mycket läcker jacka från Shine. Vad sägs om en vadderad dunjacka under femhundringen? Det är just det du får om du handlar Shines vadderade jacka, billigt så de förslår.

till butiken

 

Ca pris 439,75:-

Only jacka med pälshuva

Only vinterjacka

För något mer än tusen kronor får du denna schysta vinterjacka av märket Only. Jackan fyller alla behov och sitter dessutom väldigt bra med dess utpräglat feminina passform.

till butiken

 

Ca pris 1099,75:-

Everest

Bland budget jackorna har Everest kommit att bli något av en klassiker. Överlag anser vi att Everest vinterjackor är prisvärda men samtidigt bör du vara medveten om att det är stor skillnad på kvaliteten mellan de billigaste och de dyraste jackorna av detta märke. Vi avråder dig därför från att gå under tusenlappen också när det gäller köp av Everest jackor, om du känner dig tveksam besök på en Intersport-butik eller stadium affär – de vet vilka Everest modeller som är mest prisvärda.

Ca pris 600-2000 :-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *