Fem nya butiker i vårt butiksregister!

Nu har vi åter uppdaterat vårt butiksregister med 5 nya och heta webbutiker, se till att besöka dem redan idag! Hela tre av de fem butikerna säljer huvudsakligen barnkläder var av två av dessa fokuserar på ekologiska kläder. Vi här på vinterjacka.org är glad och stolta över att vara samarbetspartners till dessa butiker. Vi är även övertygade om att fler butiker och verksamheter kommer att knytas till vår sida inom kort. Håll dig uppdatera genom att besöka vår sida regelbundet!

 

nord

  • Nord är ett svenskt varumärke inom surfing och skateboarding, nu säljer de både kläder och skor i sin webbutik online.

timelesstrends

  • Timless trends, erbjuder en härlig blandning av nya och begagnade second hand kläder. I butiken trängs modestilar från flera olika tidsepoker. Välj själv och gå klädd i den stil du bäst gillar!

kidsbrandstore

  • Kidsbrandstore, är den ultimata klädbutiken för dig som letar efter trendiga barn- och tonårskläder. I webbutiken hittar du mängder av märkeskläder till trevliga priser.

Mykidoo

  • Letar du efter ekologiska barnkläder? Besök då Mykidoo, här hittar du ekologiska varor och kläder för småbarnsfamiljen.

Petit Pure

  • Petit Pure tycker det är viktigt att kläder både är snygga och tillverkade under rättvisa förutsättningar. På petitpure.se hittar du därför ekologiska, miljömärkta och rättvisemärkta barn- och babykläder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *