Exklusiva skottdagen-rabatter hos Nelly varje timme!

I år är det skottår, det firar Nelly med en mängd kraftigt rabatterade erbjudanden för både honom och henne! För varje ny timme erbjuder Nelly ett nytt pang-erbjudande  på kläder, accessoarer, skor och kanske även jackor. Surfa in på Nellys hemsida för att ta del av de galet låga priserna.

Fakta om Nelly

Nelly är en av Sveriges främsta onlinebutiker vad gäller mode, kläder, skor, hår- och kroppsvård och accessoarer. Butiken ingår i den mycket framgångsrika och börsnoterade CDONgroup, där även butiker som CDON, Gymgrossisten och Lekmer ingår. Nelly var en av Sveriges mest framgångsrika webbutiker för kläder under 2011 och nu laddar man för ännu ett år av framgångar och köpglädje.

Om skottdagen

År likt detta har en extra dag, detta beror på att jordensvarv runt solen tar lite mer än de 365 dagar som ett ”vanligt” år består av. Skottdagen innebär bland annat att vi tvingas extrajobba en hel dag utan att för den skulle få mer betalt.  Kanske kan man ändå finna lite glädje i att vi drar in lite extra stålar till Sverige genom vårt idoga arbete.  Enligt SR beräknas skottdagen vara värd omkring 10 miljarder!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *