Dags att fynda vinterjackor?

Möjligheten att fynda vinterjackor är som störst på sommarhalvåret
Nu när sommaren står för dörren och vintern känns avlägsen, kan det tyckas konstigt att ge sig ut på jakt efter vinterjacka, men det är faktiskt nu som man har möjlighet att göra de verkliga fynden. Butikerna behöver få plats att fylla på med sommarkläder och därför rear de ut överblivna plagg från i vinter. Hos Noos hittar du t.ex. just nu ytterkläder från Canada Goose till 40-60% billigare pris än rekommenderat ordinarie pris. Du kan läsa mer om Noos genom att klicka här.

Andra butiker som har en pågående rea för just vinterjackor är sportamore.se som säljer sport och mode på nätet. I deras sortiment hittar du bland annat Adidas, WESC, Peak Performance  och jackor från uppskattade The North Face samt Tuxer.

Spara tusenlappar

Fördelen med vinterjackor är att modet ofta är relativt konstant, t.ex. har varumärken som Canada Goose och fjällräven under en längre tid framgångsrikt marknadsfört sina guldserier. Risken är därför minimal att dessa plagg går ur mode till nästa säsong. Genom att handla vinterns jackor redan nu har du möjlighet att spara tusenlappar inför kommande vintersäsong.  Den som är riktigt modig kan även försöka pruta ytterligare på de utsatta priserna, ibland är det faktiskt möjligt att få ner priset ytterligare någon hundring på detta vis.

Vi hoppas att ni passar på att njuta av det vackra vårvädret, så ses vi lite längre fram i år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *