Butiksdatabasen uppdaterad med flera nya butiker

Gott folk, det har blivit dags för en uppdatering. Nu kör vi igång denna sajt om vinterjackor igen efter att den legat i träda ett tag. Det var ett bra tag sedan sist som butiksregistret på den här sidan uppdaterades, men nu har fyra nya fräsch butiker lagts till. Håll till godo!

Våra nya butiker

Modehus –  är en trendbutik för kvinnor som älskar kläder. Varje vecka fylls varuhyllorna på med nya kläder och modeprodukter.

Outnorth – är drömbutiken för friluftsfanatikern. Här hittar du verkligen allting för outdoor äventyr och friluftsliv.

Style Shop – Om du gillar streetkläder är Style Shop den perfekta butiken för dig. Här hittar du de senaste inom streetmodet, dvs mängder av coola jeans och T-shirts.

Hollywood.se – Hollywood är en välkänd butik bland brädentusiaster och street-människor. Välj mellan mängder av ungdomliga kläder i modernt snitt.

Hoppas att du hittar något att shoppa i någon av butikerna. Vi kommer fortsätta att uppdatera butiksregistret då vi får nys om bra butiker med vinterjackor. Vi på vinterjacka.org letar ständigt efter nya samarbetspartners så om du har en webbutik som säljer vinterjackor är du värmt välkommen att höra av dig till oss, så kan vi hitta ett avtal som gynnar alla parter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *