Boomerang Alexandra en underbar jacka!

En vinterjacka som sticker ut bland Boomerang jackor är den populära modellen Alexandra. Boomerang Alexandra är fylld med värmande dun och designad för att hålla dig varm och snygg vintertid!

Vinterjackan från Boomerang håller yppersta kvalitet och är motståndskraftig mot regn, kyla, vind och snö. Dunjackan har en stoppning bestående av 90% dun och 10% fjädrar. Huvan är avtagbar och det finns modeller försedda med en härlig pälskrage som värmer gott under de kallaste vinterdagarna.

pälshuva

Boomerang Alexandra är en jacka för dig som prioriterar kvalitet, stil och komfort. Om du är intresserad av köpa denna vinterjacka, bör du se till att inte fundera för länge eftersom modellen har en tendens att sälja slut ganska fort. Du hittar Boomerang jackor online i dessa butiker Johnells, Care of Carl samt genom företagets egen webbutik

Boomerang jacka ljus brunFakta om Boomerang

Sedan mitten av 1970-talet har det Svenska företaget Bommerang tillverkat kläder och jackor för den inhemska såväl som den internationella marknaden. Bommerangs stil har beskrivits som klassisk skandinavisk, vilken utmärker sig genom enkelhet och renhet. Idag är varumärket högt skattat och inte minst känt för dess goda kvalitet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *